April 2022 Overijssel
Na twee jaar uitstel vanwege Covid 19 zijn we toch voor poging 3 gegaan. We hebben gestaan in de kop van Overijssel op Recreatiecentrum De Eikenhof in Paasloo.

Er werd een bezoek gebracht aan een waterbuffelfarm maar er werd ook gevaren door de Weerribben. Ook is er een bezoek gebracht aan kasteel Olt Stoutenburght. Op de zaterdagavond werd het diner beslist niet vergeten. Het was een gevarieerd leuk weekend.

Mei 2022 Zuid Holland
Deze keer stonden we in het meest zuid-westelijke deel van de provincie. Het werd camping 't Weergors in Hellevoetsluis.
Het orgateam had flink zijn best gedaan om mooie afwisselingen in het programma te vinden.

We bezochten het droogdok Jan Blanken en op een andere dag Futureland op de 2e Maasvlakte. Zondagmiddag na de koffie bij de vlag hebben we het Nationaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis bezocht.
Weer een weekend waarin we Nederland weer beter leren kennen.

Juni 2022 Frankrijk
Voor de verandering bezochten we ditmaal het westen van Frankrijk. We stonden op Domaine des Ormes in het mooie en liefelijke Bretagne. Het is een vakantiepark met veel mogelijkheden zoals; zwembaden golfbaan, manege en vele andere sportieve activiteiten.
Er werden bezoeken gebracht aan Mont Saint Michel, Zoo Bourbansais, Aligator Bay, de historische stad Dinan, en het Grande Aquarium in St. Malo.

Ook werd er met de bus een bezoek gebracht aan het Airbornemuseum in Sainte-Mère-Eglise en het Amerikaans oorlogskerkhof in Normandië. Wat niet werd vergeten was de Franse keuken die we flink keren aan de tand hebben gevoeld. Het was een heerlijk programma op een mooie plek. Mede door het weer werd het een groot succes.

September 2022 Duitsland
In September zijn we naar het westen van Duitsland geweest. Deze keer werd het de RCN camping Laacher See in het oostelijk deel van het Nationaalpark Eifel.

De organisatie had een leuk programma op poten gezet. De stad Koblenz met fort Ehrenbreitstein aan de overzijde was één van de leuke bezoeken. We hebben daar bijna een hele week in de omgeving allerlei activiteiten gedaan. Het was een zeer geslaagd evenement. Orgateam bedankt.