Evenementen 2018

Mei 2018
In begin mei hebben we ons (verlengde) jubileum weekend gevierd. Dit werd deze keer gevierd in de provincie Limburg op camping 't Hemelke in Hulsberg. Het was vanwege dit jubileum een uitgebreid programma met o.a. een bezoek aan de abdij Rolduc achter Kerkrade,

Rolduc abdij

wijngaard Fromberg bij Ubachsberg en het Mergelrijk in Valkenburg. Uiteraard werd ook het mooie Maastricht aangedaan. Een vol programma met ook de nodige zorg voor de inwendige mens en muziek. Het was een zeer geslaagd evenement.

Juni 2018
We zijn dit jaar met onze buitenlandse reis naar Oostenrijk in de omgeving van Wenen geweest. Het orgateam had gekozen voor Donaupark Camping in Tulln an der Donau. Er was een geweldig programma samengesteld met uiteraard diverse bezoeken aan Wenen. Maar ook een fietstocht, een bezoek aan de Heurigen en de Stiften van Melk

Stift Melk 1

en Klosterneuburg stonden op de lijst van activiteiten. Met zo'n programma vol cultuur, paarden en ook spannende activiteiten zoals de hoge Donauturm in Wenen was het een geslaagd geheel geworden.

September 2018
In de nazomer bezochten we het hoge Noorden van ons land. We stonden op camping Lauwersoog boven in het noordwesten van de provincie Groningen. We stonden daar niet alleen in de buurt van het waddengebied, we hebben ook een bezoek per boor aan het Nationaal Park Lauwersmeer gebracht.

vlinderbalg

Naast deze leuke belevenis weten we inmiddels ook waar Abraham de mosterd haalde en hebben we zelf kaarsen gemaakt. Een puzzeltourtocht in de omgeving completeerde dit weekend.

Oktober 2018
De afsluiting dit jaar vond helemaal in het uiterste zuidwesten van ons land plaats. Het orgateam had gekozen voor camping de Meidoorn bij Sluis in Zeeuws Vlaanderen. Het stadje Sluis en zijn Belfort werd uitgebreid bekeken.

Belfort Sluis

Maar we gingen ook de grens over. Er werd een bezoek gebracht aan het Belgische Brugge. Deze historische stad werd doorkruist en ook enkele speciale Belgische specialiteiten (friet en chocolade) kregen een bezoek. Met het bezoek aan een struisvogelboerderij was het een fantastisch einde van dit caravanjaar.