April 2012
Het orgateam had gekozen voor het zuiden van de provincie Limburg. We hebben gestaan op camping Oosterberg in het mooie Epen.

Vrijdag was de start met een bezoek aan het klooster in Aubel (B) waar ze ook lekker bier brouwen. Zaterdag hebben we een bezoek aan Maastricht gebracht. Op zondag kwam de Amstel Gold race langs de camping en we hebben daarna een mooie wandeltocht gemaakt.

Mei 2012
Er was gekozen voor Schaijk in Noord Brabant. We hebben gestaan op camping "De Holenberg". De organisatoren hadden een afwisselend aantal activiteiten op het programma staan.

Naast een wedstrijd petanque was er ook een fietstocht georganiseerd. Ook de standaardmolen in Alphen inclusief Hollandse spellen stond op het programma. Aan de inwendige mens was onder andere met een brabantse koffietafel ruimschoots aandacht gegeven. Kortom een afwisselend, culinair en gezellig weekend.

Zomer 2012
De reis ging dit jaar naar het noordoosten van Italië. Camping Mario aan het meer van Caldonazzo in de Dolomieten was de eerste stop. Excursies zijn er o.a geweest naar Trento, Riva del Garda en het hoog gelegen fort Belvedere. In onze tweede week zijn we verhuisd naar camping Cavallino in de buurt van Venetië aan de Adriatische zee.

Hier volgden leuke boottrips naar de eilanden Burano en Murano maar ook werd uiteraard Venetië aangedaan. De afsluiting was een busreis naar Verona met tot slot een bezoek aan de arena met de opera Don Giovanni. Het was een afwisselende geslaagde reis mede door het mooie warme weer. 

September 2012
Dit weekend zijn we naar een van de uithoeken van Nederland in Zeeland gegaan. De organisatoren hadden gekozen voor strandcamping Groede in Zeeuws Vlaanderen.

We hebben naast een boottocht op de Westerschelde met op de zandbanken de zeehonden ook een bezoek gebracht  aan een paardenmelkerij. Het bezoek aan Groede met gids Herman Bakker, die de geschiedenis van dit dorp op een cabaretachtige manier vertelde, was zeer geslaagd. Het schitterende weer maakte dit hele weekend daardoor geweldig.

Oktober 2012
De afsluiting dit jaar geschiedde in de kop van de provincie Overijssel. We zijn neergestreken op camping 't Akkertien op de Voorst in Vollenhove. Naast een bezoek aan het Tapijtmuseum in Genemuiden en het Anton Pieckmuseum in Hattem hebben we ook curling gespeeld.

Er zat volop aktie en afwisseling in dit weekend.