Evenementen in 2010

April 2010 :
Velen stonden te trappelen aan het begin van het seizoen 2010 om er met onze Hobby’s weer op uit te gaan. Onder voor de tijd van het jaar zeer goede omstandigheden hebben we in de 2e week van april op camping Koningshof bij Rijnsburg gestaan. Vrijdag op de fiets naar Katwijk voor een bezoek aan het visserijmuseum. Daarna ieder zelfstandig een terrasje pakken of de boulevard op in een heerlijk zonnetje. Zaterdag met z’n allen een schitterende dag beleefd op de Keukenhof in Lisse. Het buffet ’s-avonds op de camping was overvloedig en geweldig. Op zondag zijn we na de koffie op pad gegaan naar het Panorama Tulipland in Voorhout. Dit weekend hebben we zowel in het echt als op het doek veel en mooie bloemen gezien. Samen met het extra bezoek op donderdag aan 2 kwekers (tomaten en Brommelia’s) een zeer geslaagd groen weekend.

Mei 2010 :
Het 2e weekend van 7 t/m 10 mei hebben we doorgebracht in de provincie Limburg. We verbleven op  de mooie camping "De Oda Hoeve" vlak bij Kessel. Bij de start op vrijdag hebben we een cactustuin vlakbij Reuver bezocht. Het voor de meeste nieuwe balspel beugelen de volgende dag werd als zeer leuk ervaren. De zaterdag werd afgesloten met een huifkartocht naar het restaurant in Kessel voor een heerlijk diner. Op zondagmorgen zijn de moeders verrast met een door de vaders versierde fiets, vervolgens ontvingen zij van de organisatie een met hun naam geborduurde handdoek en tot slot kregen zij een schiiterende roos van de campingbeheerder. Er volgde een zeer mooie fietstocht met lunch langs de oevers van de Maas. Na thuiskomst was er een geannimeerd en geslaagd optreden van het lokale blaasorkest. Het orgateam verzorgde daarna voor een voedzame maaltijd. Het was een geweldig leuk aktief en gezellig weekend.

Juni 2010 :
De bestemming dit jaar was de Vendée in Frankrijk. Deze reis van 5 tot 19 juni verbleven we op camping "La Ferme du Latois" in de plaats Coëx. De activiteiten in dit zeer zonnige deel van Frankrijk waren talrijk en zeer gevarieerd. We hebben een tocht over de zeebodem naar Ile de Noirmoutier gemaakt en daar onder andere een rondrit met een treintje. Per bus en boot zijn we naar de havenstad La Rochelle geweest. Daar hebben we bijvoorbeeld het zeeaquarium bezocht. In Coëx hebben we de geuren van bloemen gesnoven in Le Jardin des Olfacties. Met de bus hebben we een bezoek gebracht aan het spectaculaire themapark "Le Puy de Fou". Iedereen vond dit een geweldige belevenis. Ook de Petanque wedstrijd met picnick aan het meer was zeer geslaagd. We hebben veel gedaan maar er was ook vrije tijd om lekker te luieren, zwemmen of zelf iets te ondernemen. Orgateam het was zeer geslaagd.

September 2010 :
Dit jaar waren het geen najaarsweekenden in een van onze provincies. Bij uitzondering hebben we een speciale 2-weekse reis naar de Moezel gemaakt. De wijnfeesten daar hebben een reputatie en dat wilden we wel eens meemaken. We zijn neer gestreken op camping Holländischer Hof in Senheim. Het orgateam had samen met de camping een vol en gevarieerd programma samengesteld met onder andere fietstochten, een boottocht, wijnproeven in het veld en bij de wijnboer en nog veel meer. Het wijnfeest zaterdagavond en zondagmiddag in Eller was zeer gezellig. Mede door de organisatie en het goede weer is het een schittterende en geslaagde reis geworden.