April 2014
Dit jaar zijn we gestart in de bosrijke provincie Drenthe. We bezochten RCN camping de Noordster in Dwingeloo. De start op vrijdag begon met een bezoek aan de boerderij Rosinkhof waar roomadvocaat en likeur werd gemaakt. Uiteraard werd er ook geproefd. Voor de zaterdag stond er kegelen en het heerlijk diner op het programma.

De afsluiting was in het overweldigende Planetron - Cinedrome waar we op het zeer grote scherm een mooie film over het menselijk lichaam hebben zien.

Mei 2014
In deze maand hebben we onder ideale weersomstandigheden in de provincie Groningen op camping Lauwersoog in het Nationale Park Lauwersmeer gestaan. Dit weekend had weer leuke activiteiten zoals een bezoek aan landgoed Borg Verhildersum, het visserijmuseum in Zoutkamp en een rondvaart.

Er werd afgesloten met een wandeling begeleidt door een boswachter in het Nationale Park.

Juni 2014
Voor het eerst zijn we Het Kanaal over geweest. Er was gekozen voor camping Shamba Holidays in St. Leonards Engeland. Er stonden geweldige tochten met de touringcar op het schema.

Naast uiteraard een bezoek aan Londen hebben we ook ondermeer Portsmouth, Salisburry, het wereldberoemde Stonehenge, de baai van Lulworth Cove en vele andere mooie bezienswaardigheden bezocht. Variatie was er dus genoeg op deze bijzondere reis.

September 2014
In Zuid Holland stonden we op de voor ons bekende camping De Koornmolen in Zevenhuizen bij het natuurgebied De Rottemeren. De start was in Schiedam en daar hebben we in het Jenevermuseum een rondleiding gekregen. Naast het diner en een Petanque tournooi op zaterdag bezochten we dit weekend ook de wereldhavendagen.

Per stoomtrein, bus en boot bezochten we onder heerlijke weersomstandigheden het hele havengebied van Maasvlakte tot Rotterdam centrum. Het was een vol programma met leuke activiteiten.

Oktober 2014
De laatste provincie dit jaar was Gelderland waar we op camping Het Wieskamp in Winterswijk hebben gestaan. Onder begeleiding van gidsen bezochten we Winterswijk. Daarnaast was er gezellig koffie drinken, het diner en bezoeken aan een aantal bedrijven.

In dit weekend was er onder fantastische weersomstandigheden ook een geweldige fietstocht met een uniek bezoek aan de enigste steengroeve in Nederland. Een geologisch slot aan een geweldig mooi weekend.