April 2013
Het eerste weekend zijn we terecht gekomen op camping Biej de vogel in het plaatsje Montfort in de provincie Limburg.

In Horn hebben we een bezoek gebracht aan het museum 'terug in de tijd' en er stond ook nog bowling op het programma. Het diner met muziek in Montfort was geweldig en we hebben de volgende dag dit stadje ook met gidsen bekeken. Het was een geslaagd weekend met mooi weer.

Mei 2013
In het weekend na Pinksteren hebben we ons 3e lustrum gevierd. Het bestuur had gekozen voor camping het Lierderholt in de bossen bij Beekbergen. Het was een vol en varierend programma met ondermeer een verrassingstocht in de omgeving,

een speciaal bezoek aan de apenheul en nog veel meer. De inwendige mens hebben we met een BBQ en een heerlijk diner in het goede restaurant van de camping zeker niet vergeten. Op beide avonden was er tijdens het eten leuke afwisselende muziek. Op de slot avond kregen we technische informatie over de belading van de caravan wat vele verbaasde gezichten opleverden. Een geweldig weekend dat we niet snel zullen vergeten.

Juni 2013
Voor onze buitenlandse reis zijn we richting de bergen gegaan. Er was gekozen voor camping Woferlgut in Bruck aan de voet van de Gross Glockner in Oostenrijk.

De organisatoren hadden een uitgebreid programma met veel activiteiten. We zijn via de GrossGlockner Hochalpenstrasse hoog de bergen in gegaan maar bezochten ook de natuur en vele mooie dorpen. Dit alles was overgoten met natuurlijk een uitgebreide kennismaking van de Oostenrijkse keuken.

September 2013
De keus was gevallen hoog in het noorden. Camping en haven recreatie Dokkum boven in de provincie Friesland werd bezocht. Er zijn bezoeken gebracht aan een  landbouwmuseum  en It Lytse Slot in Veenklooster en het Fiskerhuske in Moddergat.

In Dokkum zelf hebben we met de gidsen rondgekeken maar ook gegeten. De admiraliteitsdagen maakten het geheel zeer gezellig.

Oktober 2013
De afsluiting van dit jaar is gehouden op camping Het Grote Bos in Doorn. Het is een fantastisch weekend geweest met heerlijk weer. In Terschuur hebben we uitgebreid ambachten en speelgoed bekeken.

Een geweldige tourtocht met veel leuke vragen heeft ons allerlei gevarieerde landschappen van de provincie laten zien. We sloten het jaar af in Wijk bij Duurstede en hebben daar de historische binnenstad met gidsen doorkruist.