April 2019 Drenthe
Het begin dit jaar waren we in de mooie provincie Drenthe. Het orgateam had een mooie camping gevonden, Kuierpad in Wezuperbrug. Vrijdag zijn we gestart we met een bowling tournooi. Dat weekend hebben we ook het museumdorp Orvelte en Aspergeboerderij Sandur bezocht.

aspergeboerderij 1

Uiteraard hadden we een diner en hebben we koffie gedronken bij de vlag. Het ws mooi weer wel aan de frisse kant maar we konden veel buiten zijn.

 

Mei 2019 Gelderland
Het 2e weekend waren we wat meer centraal in het land. Er was gekozen voor camping De Rimboe te Lunteren gelegen in het westelijke deel van Gelderland en in de bosrijke omgeving van de Veluwe.

lunteren2

Het orgateam had een leuk programma samengesteld. Op culinair gebied stonden er leuke dingen op het programma maar er waren nog meer activiteiten. We bezochten onder andere schitterende zandsculpturen, een kaasboerderij in Heukelom en tot slot hebben we een leuke puzzeltocht gemaakt.

 

Juni 2019 Noord Spanje
Voor de H.C.C. was dit een land dat we nog niet eerder hadden bezocht. Het orgateam had een leuke presentatie tijdens de jaarvergadering. Er was gekozen voor de Europa camping in Sant Antoni de Calogne in het noordoosten van Spanje.

Eurocamping

We bezochten onder ander Barcelona met de bekende Sagrada Familia, de Ramblas maar ook stadion van FC Barcelona Camp Nou. De kunst kwam ook aan bod met een bezoek aan het Dali museum in Figueras. Maar we zijn ook wezen varen en hebben nog vele andere zaken gedaan. Uiteraard waren er ook diverse diners dus al met al een zeer geslaagde reis.

 

September 2019 Utrecht
In de nazomer bezochten we de centraal gelegen provincie Utrecht. We stonden deze keer in het uiterste oosten van de provincie op camping De Grebbelinie in Renswoude. We bezochten het pluimveemuseum in Barneveld en zijn wezen varen in Amersfoort.

kip en ei

Naast het diner op de zaterdagavond werd een er ook nog boerengolf gespeeld. Veel variatie en met optijd een beetje zon was het best wel weer een geslaagd weekend.

 

Oktober 2019 Noord Holland
De afsluiting in 2019 vond plaats in de leuke en fascinerende provincie Noord Holland. We stonden op camping Bakkum in Castricum waar we in het verleden wel eens eerder hebben gestaan. Deze keer bezochten we de hoogovens van de Tata staalfabriek in IJmuiden

Corus Tata steel Velsen IJmuiden

maar zijn ook naar de Grand Bazaar in Beverwijk en een molen in Schemerhorn geweest. Ook dit weekend had veel afwisseling met leuke activiteiten Het was een zeer geslaagd slot geworden van 2019.