Hobby caravans 2019
De nieuwe modellen hebben talrijke verbeteringen en innovaties zowel binnen als buiten en voor de gehele modellen reeks.
Zo kan de verswatertank nu veel beter worden geleegd. Maar ook op het digitale vlak is de leidende rol verder uitgebreid met name van het on-board managementsyteem.

2019 ww sonderausstattung
Verder zijn de ramen in hoogte uitgebreid tot 47cm. Ook is de hoogte van de bedden met 5 cm toegenomen zodat je makkelijker in- en uit kan stappen.
In de zes series zijn er maar liefst 56 verschillend modelvarianten met 39 plattegronden verkrijgbaar.

2019 ontour einzelbetten
Nieuw zijn de 'De Luxe 515UHL, de 'Prestige' 720WLC en de 540FU die zowel in de 'Excellent' als de 'Prestige' uitvoering te krijgen is.
Het aanbod begint bij het wendbare instap model 'On Tour' en loopt via de familie vriendelijke 'De Luxe', de sportieve 'De Luxe Edition', de elegante 'Excellent', de stijlvolle 'Prestige' naar de luxueuze 'Premium'.

2019 premium spuelkombi
Niewsgierig geworden? Uw kunt deze 2019 modellen met tal van andere vernieuwingen zien in bij onze adverteerders / dealers.

Kamperen blijft stijgen

Het aantal geregistreerde caravans en campers is in Nederland gestegen tot boven de 550.000 aldus de Bovag en de Kampeer en Caravan Industrie.

DSC 0665

Van dat aantal waren er maar liefst 437.442 caravans al zie je het aantal campers de laatste jaren ook gestaag stijgen. Het aantal verkochte caravan had een lichte daling maar het waren er nog altijd 4.426. Nederland blijft met 1,5 miljoen kamperrmiddelen, dus inclusief vouwwagens en tenten een echt kampeerland.

Jubileum 50 jaar

signet 50jahre

Indrukwekkender kon het weekend ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het caravanmerk Hobby niet worden gestart.
Ter ere van de oprichter Harald Striewski (80) werd de dag van de ondernemer Noord op 28 April 2017 in het pand van Hobby in Fockbek gehouden. Hooggeplaatste vertegenwoordigers uit de politiek en industrie, van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein werden uitgenodigd in het kader van een paneldiscussie over economie. Top spreker van het evenement was de Duitse bondskanselier Dr. Angela Merkel.

Angela Merkel zu Besuch bei Hobby 6kl
Sinds de oprichting  in 1967 zijn er 573.708 caravans van de band gerold.