Hobby versterkt oostwaarts
De recreatieve voertuigen van de Noord-Duitse fabrikant Hobby zijn erg populair bij klanten van over de hele wereld. De bevestiging hiervan was op de afgelopen caravan salon in Düsseldorf. Daar heeft Hobby een contract met een nieuwe handelspartner uit China officieel getekend.

2020 PREMIUM 495 UL
Het dealernetwerk werd uitgebreid met de succesvolle handelspartner "New Gonow" in China. Met onze jarenlange ervaring en toekomstige inspanningen zijn we ervan overtuigd dat we hobby als marktleider zullen positioneren in de jonge en dynamische Chinese Caravanning markt. Chinese consumenten kunnen leren kennen en genieten van deze mooie vakantie vorm ", zegt Xuez-Hong Miao, CEO van Zhejiang New Gonow Group.
"New Gonow" heeft al een uitgebreid dealernetwerk met lange termijn ervaring in de verkoop van elektrische en recreatieve voertuigen.

Hobby caravans 2020
Voor het jaar 2020 heeft Hobby in de 6 series nu 58 verschillende uitvoeringen.

2019 igel ww heck

De vorig jaar gepresenteerde nieuwe achterzijde van de Prestige is nu ook terug te vinden in de On Tour, De Luxe De Luxe Edition en de Excellent modellen.
Er zijn ook een aantal nieuwe uitvoeringen waaronder een Prestige 560FC. Deze heeft een toilet met gescheiden douche aan de zijkant, een L keuken, grote zithoek en een garderobe bij de ingang. Er is ook een nieuwe Prestige 720WQC met de uittrekbaar queensbed dat dwars staat en met een badkamer achter in.

Neuheiten impression GR PRESTIGE 720 WQC
Naast de nieuwe achterzijden zijn er ook talrijk kleine aanpassingen en vernieuwingen zoals andere een rookmelder, rangeergrepen voor de Ontour en De Luxe en opties voor nieuwe lichtmetalen velgen en een verbeterd stabiliseringssysteem en nog vele andere zaken.
Bent u nieuwsgiergig geworden, ga dan naar de Hobby dealers waar u al het nieuws zelf kunt bewonderen.

Mijlpaal 600.000 caravans
Bij de hobbyfabriek in Schleswig-Holstein is eind juli 2019 de 600.000e caravan van de productielijn af komen rollen.

Hobby 2019 600K
Met meer dan 50 jaar ervaring in de recreatieve automobielindustrie, produceert Hobby ongeveer 13.500 caravans per jaar. Daarnaast rollen er zo’n 2.800 campers en bestelwagens per jaar van de band. . Elke dag produceert hobby tot 100 voertuigen op de Fockbek locatie, of het nu caravans, campers en bestelwagens zijn.
Het sterke team van 1.250 ervaren medewerkers op de Fockbek locatie zorgen ervoor dat klanten zorgeloos en ontspannen vakantie kunnen doorbrengen met de sympathieke vakantiemiddelen uit Sleeswijk-Holstein,

Hobby uitbreiding
De markleider in Europa van caravans Hobby heeft zijn productielocatie en magazijn in Rendsburg uitgebreid. De nieuwe hal is eind 2018 gereed gekomen.Uitbreiding Hobby sep 2018

Deze uitbreiding maakt het makkelijker om de interne logistiek beter te organiseren en efficienter te bouwen. De kosten van de uitbreiding waren ongeveer 1.200.000 Euro. In de hal zullen voornamenlijk voor- en achterzijden voor caravans en campers worden geproduceerd.