April 2019 Drenthe
Het begin dit jaar is de mooie provincie Drenthe. Het orgateam heeft een mooie camping gevonden Kuierpad in Wezuperbrug. Vrijdag starten we met een bowling tournooi. Dat weekend bezoeken we ook het museumdorp Orvelte en Aspergeboerderij Sandur.

aspergeboerderij 1

Uiteraard hebben we een diner en drinken we koffie bij de vlag. Hopelijk is het mooi weer en kunnen dan veel buiten zijn.

 

Mei 2019 Gelderland
Het 2e weekend doen we wat meer centraal in het land. Er is gekozen voor camping De Rimboe te Lunteren gelegen in het westelijke deel van Gelderland en in de bosrijke omgeving van de Veluwe.

lunteren2

Het orgateam heeft een leuk programma samengesteld. Op culinair gebied staan er leuke dingen op het programma maar er zijn nog meer activiteiten. We bezoeken onder andere schitterende zandsculpturen, een kaasboerderij in Heukelom en tot slot gaan een leuke puzzeltocht maken.

 

Juni 2019 Noord Spanje
Voor de H.C.C. is dit een land dat we nog niet eerder hebben bezocht. Het orgateam had een leuke presentatie tijdens de jaarvergadering. Er is gekozen voor de Europa camping in Sant Antoni de Calogne in het noordoosten van Spanje.

Eurocamping

We bezoeken onder ander Barcelona met de bekende Sagrada Familia maar ook stadion Camp Nou. De kunst komt ook aan bod met een bezoek aan het Dali museum. Maar we gaan ook varen en nog vele andere zaken. Uiteraard ook diverse diners dus al met al een zeer geslaagd planning.

 

September 2019 Utrecht
In de nazomer bezoeken we de centraal gelegen provincie Utrecht. We staan deze keer in het uiterste oosten van de provincie op camping De Grebbelinie in Renswoude. We bezoeken het pluimveemuseum in Barneveld en gaan varen in Amersfoort.

kip en ei

Naast het diner op de zaterdagavond wordt een er ook nog boerengolf gespeeld. Veel variatie en met een beetje zon wordt het best wel weer een geslaagd weekend.

 

Oktober 2019 Noord Holland
De afsluiting in 2019 vindt plaats in de leuke en fascinerende provincie Noord Holland. We staan op camping Bakkum in Castricum waar we in het verleden wel eens eerder hebben gestaan. Deze keer bezoeken we de hoogovens van de Tata staalfabriek in IJmuiden

Corus Tata steel Velsen IJmuiden

maar gaan ook naar de Grand Bazaar in Beverwijk en een molen in Schemerhorn. Ook dit weekend heeft veel variatie met leuke activiteiten Het zal een zeer geslaagd slot worden van 2019.